Forma-1 Kanadai Nagydíj

Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra.


Ajexkezhx1bvqm

Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában.

. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól.

A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem.

A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. A Forma-1-es Kanadai Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született.

1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. Tarts velünk hétfőn este 19. A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját.

2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat. 1 day agokanadai nagydíj forma-1 f1 sport.

Price XPB Images. 14 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét az összetettben. Kanadai Nagydíj rajtrács.

Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben.

1 day agoF1 Hírek Forma1. Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. 23 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. Aztán 1969-ben és 1971-től 1977-ig.

Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

23 hours agoForma 1 Kanadai Nagydíj. Versenyzők és csapatok helyezései. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150.

2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj.

Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol.

1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. Max Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Kanadában Hamilton dobogón végzett.

Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható.

1 day ago1931 - F1. Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15. Kanadai Nagydíj rajtrács.

23 hours agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam. 23 hours agoA vb-éllovas elárulta minek köszönhetően menekült meg míg Lewis Hamilton már a harmadik helyet is sikerként éli meg. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj.

Fernando Alonso nem fél az esőtől már az első körben előzni akar. A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban.

Verstappen győzött Kanadában A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája nyert a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26.

Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Ez az esemény véget ért.


Vqheule4jle4 M


7ly Npz5 6w13m


Ewzvt69srmguqm


Kqtxioea5gobmm


Ufxac Bw 5ck4m


Mfiz4z2zlwoakm


Whvr7ujcr Nnum


Mfiz4z2zlwoakm


Cx 6 Xw15tlbm


Che M5p6h3cysm


Nzseg9lioszjnm


Fcuoqn5i9pyw M


Kqm7sgu6tlimsm


2r5qh2syzba9dm


Auhdlk9wogei4m


9akj2te4dhequm


Lknfj6hablcl4m


Mw0zez6 X3ti0m


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1